Premiums

Wie is - en wat doet - Garden Seeds B.V. (in het kort) ?
Garden Seeds B.V. is al vele jaren actief op de verpakkingsmarkt in groente-, kruiden- en bloemzaden. Wij leveren de diverse zaden in fleurige kleinverpakkingen aan de consumentenhandel (tuincentra, postorder-bedrijven en grootwinkelbedrijven) en uiteraard de premiummarkt. Wij doen dit onder ons eigen merk "Sluis Garden" of als tailer made verpakking (eigen opmaak).

Er zijn verschillende mogelijkheden om zaad in te zetten als premiumgifts.

Standaard producten  https://www.gardenseeds.nl/zoeken/?search=premium
Voor acties van beperkte omvang zijn er 8 verpakkingen ontwikkeld met een formaat van ca. 7 x 10 cm. Deze kleurige zakjes zijn tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar vanaf 100 stuks. Bij een afname van 1.000 stuks of meer is het ook mogelijk om de zakjes tegen een kleine meerprijs te laten voorzien van een bedrijfslogo of korte slagzin behorende bij uw actie. DIT KAN ECHTER ALLEEN IN 1 KLEUR, T.W. ZWART. Het is OPDRUKkwaliteit en geen DRUKkwaliteit.

Zoekt u wellicht iets heel anders en iets meer exclusief? Kijk dan bij onze cadeau artikelen       https://www.gardenseeds.nl/zoeken/?search=CADEAU

Tailor Made Verpakkingen
Bij acties van grotere omvang (minimaal ca. 2.000 stuks) kunt u besluiten om de verpakking een geheel persoonlijke uitstraling te geven en helemaal voor uw specifieke doel te (laten) ontwerpen. Wel of niet uitgevoerd in full colour, een klein of groot formaat zakje, ruime keuze qua zaadsoort etc.
Wij hebben de kennis in huis om u in uw gedachten te ondersteunen, te informeren over de mogelijkheden en u te helpen het door u gewenste resultaat te realiseren.

VOOR MEER EN UITGEBREIDERE INFORMATIE OVER ONZE MOGELIJKHEDEN EN PRODUCTEN, LINK GEMAKKELIJK DOOR NAAR:

http://www.promozaad.nl/