Premiums

Wie is en wat doet Garden Seeds B.V?
Garden Seeds is al vele jaren actief op de verpakkingsmarkt in groente-, kruiden- en bloemzaden. Wij leveren diverse zaden in fleurige kleinverpakkingen aan de consumentenhandel, tuincentra, webshops en grootwinkelbedrijven. Wij doen dit onder ons eigen merk "Sluis Garden" maar u kunt ook zakjes met een volledig eigen ontwerp aanvragen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om zaad in te zetten als premiumgifts.

Standaard producten:  https://www.gardenseeds.nl/zoeken/?search=premium
Voor acties van beperkte omvang zijn er 8 verpakkingen ontwikkeld met een formaat van ca. 7 x 10 cm. Deze kleurige zakjes zijn tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar vanaf 100 stuks. Bij een afname van 1000 stuks of meer is het ook mogelijk om de zakjes tegen een kleine meerprijs te laten voorzien van een bedrijfslogo of korte slagzin behorende bij uw actie. Dit kan echter alleen in het zwart aangezien wij een zwart druklint gebruiken. Het is dan ook opdrukkwaliteit.

Zoekt u wellicht iets heel anders en iets meer exclusief? Kijk dan bij onze cadeau artikelen       https://www.gardenseeds.nl/zoeken/?search=CADEAU

Eigen ontwerp verpakkingen:
Bij acties van grotere omvang, maar met een minimale oplage van 2000 stuks kunt u besluiten om de verpakking een geheel persoonlijke uitstraling te geven en helemaal voor uw specifieke doel te ontwerpen. Wel of niet uitgevoerd in full colour, een klein of groot formaat zakje, ruime keuze qua zaadsoort etcetera. Wij hebben de kennis in huis om u in uw gedachten te ondersteunen, te informeren over de mogelijkheden en u te helpen het door u gewenste resultaat te realiseren.

Voor meer en uitgebreidere informatie over onze mogelijkheden en producten, klikt u op de volgende link naar onze website Promozaad:

http://www.promozaad.nl/