Promo's

Expert in aantrekkelijk verpakkingsmateriaal
Garden Seeds is al vele jaren actief op de verpakkingsmarkt in groentenzaden , kruidenzaden en bloemzaden. Wij leveren de diverse zaden in kleurrijke kleinverpakkingen aan de consumentenhandel en uiteraard de premiummarkt. Dit doen wij onder ons eigen merk “Sluis Garden” of als tailor made verpakking. Deze kleinverpakkingen dienen gelijk als promo’s.
 
Verpakkingsmateriaal als promo
Bij ons kunnen wederverkopers kiezen uit ons standaard assortiment verpakkingen als promo van de producten die zij leveren. Als u kiest voor één van onze standaard promo artikelen, worden er geen bijkomende ontwikkelingskosten in rekening gebracht. Uiteraard zijn de artikelen uit ons standaard assortiment direct leverbaar als promo’s.
 
Uw verpakking op maat gemaakt
Wilt u de verpakking van uw product een persoonlijke uitstraling geven of helemaal voor een specifiek doel laten ontwerpen? Dat kan! Wij hebben de kennis in huis om uw ideeën te ondersteunen. Helemaal op maat gemaakt en naar uw wensen worden de verpakkingen voor u vervaardigd. Deze zijn perfect als promo’s! Garden Seeds is specialist in natuurlijke bedrukte reclameartikelen.

Bezoekadres:
Garden Seeds BV
Voorland 3
1601 EZ Enkhuizen

Bereikbaarheid:
Telefoonnr.: +31 (0)228-326 381
Fax.nr          : +31 (0)228-323 115
E-mail particulieren: info.consument@sluisgarden.nl
E-mail zakelijk: retail@sluisgarden.nl